Ny hjemmeside

Home / Blog / Ny hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside og blog

Her hos Tabt Barndom har vi haft travlt hen over sommeren. Vi har nemlig fået udviklet materialet og filmet vores første 100 videoer til vores videobibliotek. I den forbindelse vil vi gerne takke nogle af vores gode samarbejdspartnere, som har hjulpet os i mål.

For det første vil vi sende en stor tak ud til alle dem som har bidraget til materialet bag videoerne. Her en særlig tak til de mange mænd og kvinder, som igennem tiden har delt deres livshistorier med vores projektleder Charlotte Kold

Tusind tak til Dawn Productions Company for det fantastiske samarbejde. Det lykkes os, at få optaget alle 100 videoer på blot 2 dage – så det var bare godt teamwork!

I anledningen af oprettelsen af vores videobibliotek havde vi brug for en spritny hjemmeside. I den forbindelse vil vi takke BoKa film.

Til at pryde vores nye hjemmeside valgte vi at investere i nogle exceptionelt flotte billeder fra fotograf Salskov Photography

 

Vi mangler fortsat, at få lagt alle vores videoer i videobiblioteket. De skal først gøres interaktive, så man kan svare på de spørgsmål, som bliver stillet i slutningen af videoerne. Vores intro video ligger tilgængelig, men det vare altså lidt endnu før de resterende er at finde her på siden. Vi er på sagen.

 

Vores blog aktiviteter vil fremover blive flyttet fra LinkedIn over til denne side.

Comments(0)

Leave a Comment