Impact Investor Ball 2016

Home / Blog / Impact Investor Ball 2016
  • Rydhave1
  • Rydhave3
  • Rydhave4
  • Rydhave2

Tabt barndom havde den store glæde, at blive udtaget til dette års Impact Investor Ball afholdt af den Amerikanske Ambassade, Finansrådet og Fonden for Entreprenørskab.

 

Vi havde en fantastisk oplevelse af, at blive udvalgt blandt de mange ansøgere, til at kunne fortælle om vores koncept på den store scene for de godt 300 gæster på Rydhaven – residensen for den amerikanske ambassadør.

Det var med spænding af pitchen om Tabt barndom blev fremført af vores projektleder Charlotte Kold. Det var nemlig første gang, at den skulle leveres på engelsk – men det gik fint. Dommerpanelet af investorer rettede en kritik mod vores forretningsmodel. Men det var af selvsamme grund vi var mødt op. Vi fik i løbet af aftenen feedback på vores præstation og gode anbefalinger til, hvilke veje vi kan gå for at udvikle Tabt barndom.

Comments(0)

Leave a Comment