Refleksioner over udsendelsen “Er Lars skyldig?” fra Tv2

Home / Blog / Refleksioner over udsendelsen “Er Lars skyldig?” fra Tv2

I aften kl.20 på TV2 bliver der sendt en dokumentar der hedder “Er Lars skyldig?”

Her er et blogindlæg skrevet af vores administrative medarbejder Sara Stine, som selv er overgrebsramt.

 

Sara fortæller:

Denne dokumentar får mig til at tænke rigtig meget.

Jeg har valgt ikke og tage beslutning omkring hvad der er løgn eller sandt i den sag. Men har i lige vel lyst til at fortælle jer om min opleves med at miste familie.

 

Min historie

Jeg startede faktisk med at mindste kontakt til min tvillingesøster, da vores forældre blev skilt. Dette var meget hårdt for mig og gjorde mig rigtig ked af det. Hun blev boende hos vores mor og jeg flyttede med vores far.  Jeg så lige pludselig ikke min tvilling og mine andre små søskende så jeg faktisk kun hver 14 dage. Hvilke gjorde mig rigtig trist. Jeg savnet dem jo hver dag.

Jeg valgt derfor efter 1 år og flytte ind hos vores mor Heidi og hendes kæreste Max, fordi det var min mulighed for at se mine søskende

Dette var overhoved ikke nemt for mig og det var desværre her min verden ænder sig for alvor. Men efter 3 måneder meldte jeg Max for vold. Hvilke jeg gerne vil understeg fandt sted. Jeg meldte ham ikke for de seksuelle overgreb han udsatte mig for på dette tidspunkt.

Men efter jeg meldt min overgrebsmand, mistede jeg kontakt til alle mine søskende igen. Det ramt mig meget hårdt og det var overhovedet ikke nemt. Derfor overvejede jeg flere gange inde i mig selv og trække anmeldelse tilbage. Dette fordi jeg håbede alt kunne blive godt igen. Men jeg valgt ikke at gøre det, fordi jeg ikke synes han skulle slippe godt fra det han havde gjort imod mig.

Derfor havde jeg ikke kontakt med mine søskende i næsten 5 år – hvilke var meget hårdt.

Jeg har den dag i dag desværre kun kontakt med den ene af mine i alt 3 søstre. Det er min lillesøster. Det var hende og jeg der anmeldt Max for seksuelle overgreb.

Det jeg gerne vil understeg med dette blogindlæg det er, at selv om pigen i programmet har trukket sin anmelde tilbage, så er det ikke sikkert at hun har løget. Men måske hun gør det, fordi hun ikke kan holde den smerte ud, at hun ikke skal se hendes søskende.

/Sara

Se udsendelsen her:

http://tvtid.tv2.dk/program/3/362991016

 

Læs mere om Sara på hendes blog:

http://sarastine.bloggerspoint.dk/2015/08/14/lidt-om-mig/

Comments(0)

Leave a Comment