Debatmøde om seksuelle overgreb d. 7. februar 2017

Home / Event / Debatmøde om seksuelle overgreb d. 7. februar 2017

 Debatmøde om seksuelle overgreb

d.7. februar 2017

I Stiftens Lounge, Frederiksgade 78 Aarhus Kl. 18.30-20.30

 

Hvordan favner Aarhus personer som har været udsat for seksuelle overgreb i deres barndom?

 

Alle ønsker at styrke overgrebsramte og udviklingen af området er velkommen. Aarhus by rummer mange kompetencer og specialviden i forhold til at hjælpe børn, unge og voksne som er berørt af seksuelle overgreb. Der er offentlige rådgivningscentre og frivillige foreninger i Aarhus by, som yder støtte og omsorg overfor personer, som har været overgrebsramte.

Men hvorfor har alle disse eksperter, fagfolk, frivillige og overgrebsramte ikke en fællesplatform!?

Den etablere vi nu!

Du inviteres til at være en del af det kommende netværk med fokus på seksuelle overgreb. Her vil vi samle al den fælles viden hver person og enhed kan bidrage med. Vi skal fremover sikre, at alle interessenter arbejder sammen for at finde nye løsninger, så vi kan blive endnu bedre til at hjælpe de udsatte børn og voksne med senfølger. Og ikke mindst minde politikerne i byen om, hvorfor det er så vigtigt og værdifuldt at investere i støtte til dette område.

Sammen skal vi sætte dagsorden og vise vejen frem for landets øvrige kommuner i forhold til, hvordan vi med fælles indsats kan skærpe indsatsen på dette område og ikke mindst sætter handling bag ordene.
Program

kl. 18.30 Velkomst

kl. 18.45 1. taler – Sara Stine Jensen; overgrebsramt

kl. 19 Dialog i salen

kl. 19.15 2. taler – Charlotte Kold; Stifter af Tabt Barndom

kl. 19.30 Aarhus modellen skabes i plenum

kl. 20.15 Afslutning

 

Initiativet bag arrangementet er fra TabtBarndom.dk og støttes af FO-Aarhus’ debatpulje

Comments(0)

Leave a Comment