Debatmødet der skabte mistillid

Home / Blog / Debatmødet der skabte mistillid

I går aftes tirsdag d. 7. februar havde Tabt Barndom inviteret samtlige aktøre på området til et fælles debatmøde. Prognosen var fin. Der var mange interesserede og i alt 15 tilmeldte – men så kom dagen.

Der var i alt 2 der mødte op. 2 stærke kvinder som trodsede snevejr og skepsis.

Jeg blev af en ærlig sjæl gjort opmærksom på, at vores henvendelse om debatmødet var blevet modtaget negativt af en del. Dette afspejlede sig bare ikke i antallet af tilmeldinger, men antallet af deltagere. Og ja, der var selvfølgelig også sygdom – det er jo vinter. Men det er da interessant, at man behandler hinanden med sådan en mistillid på området.

Havde jeg vist at så få vil møde op, så vil jeg aldrig have udsat min samarbejdspartner for den lange rejse. Hun er syg og har brug for meget hvile grundet mange kramper i arme og ben. Vi havde planlagt denne aften sammen og hun vil selvfølgelig gerne bidrage til debatten med de øvrige aktøre. At blive behandlet på den måde –  det er bare ikke fair når vi alle arbejder for en fælles sag. Sara og jeg er også bare mennesker som gerne vil gøre verden til et bedre sted for overgrebsramte.

Vi har på vores Face Book side under begivenheden modtaget en henvendelse, som kastede lys over en del af den mistillid som var afgørende for det ringe fremmøde. Jeg vil dele mit svar her på vores blog, da det var en skelsættende oplevelse for os. Der er givetvis også flere interesserede, som vil kunne finde svar her. Derudover er man hjertelig velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon, hvis man har yderligere spørgsmål.

Udklip fra FB

Først og fremmest vil jeg gerne lige slå fast, at vi skam har kontakt og har afholdt møder med langt de fleste aktøre på dette område. Jeg (Charlotte Kold) har de sidste to år arbejdet målrettet med dette. Vores kontakt til CC har været igennem jeres tidligere leder og var i sin spæde opstart. Derfor er der pt. ingen kontakt, da vi ikke vil presse på i den svære tid med et pludseligt lederskifte. Vi har også søgt sparring med CSM Midt Nord, men de havde på daværende tidspunkt ikke kapaciteten til det. Så det er altså ikke fordi vi ikke har spurgt jer.

Jeg har ikke kontaktet jer for at gå ind i arbejdet med Synlighedsdagen 2015 for der var jeg nybagt mor. Jeg har ikke kontaktet jer i 2016 for der var jeg i gang med at skrive min bachelor opgave, som var min afsluttende eksamen.

Det ærgre mig, at det er blevet tolket som om, at Tabt Barndom vil overtage noget fra andre. Det er en misforståelse. Vi inviterede alle parter til et åbent dialogmøde, så vi sammen kunne sætte emnet på dagsordnen.

Hentydningen til om vi er en flok amatører der bare er ude efter at høste kapital som I andre ellers vil have fået tildelt, finder jeg ikke konstruktiv for en kommende dialog. Det er fint at være skepsis, men hvis fokus var på det fælles mål vi alle har, at støtte målgruppen, så blev det ikke til sådan en anklage.

Tabt Barndom har udviklet et koncept, som er online, ja. For vi skal starte et sted i forhold til at nå målgruppen. Vi har udviklet et produkt, som ingen af de øvrige aktøre har. Vi er på ingen måde i konkurrence med nogen. Tabt Barndom er et springbræt til de øvrige tilbud.

Vores vision er at udvikle et online behandlingstilbud. Det er en proces som vi ikke endnu er færdige med. Vi vil tilbyde terapi samtaler online, for at imødekomme den del af målgruppen som ikke har mulighed for eller overskud til enten at forlade deres eget hjem eller vil skulle bruge en dagsrejse, for at kunne komme hen til en kvalificeret terapeut.

Vi vil gerne indgå i det fremadrettede arbejde med Synlighedsdagen 2017 i så fald I er villige til at inkludere Tabt Barndom som en ligeværdig partner.

Venligst Charlotte Kold, Tabt Barndom

Comments(0)

Leave a Comment